sâmbătă, 26 aprilie 2008

Merry Easter, bunnies everywhere.

Mereu, in prima zi de vacanta, incercam, cu ochii in tavan, sa intru in secundele alea de bucurie si libertate, stiind cat de repede vor trece si cat de curand voi avea criza de plans a ultimei zile libere. Incercam sa traiesc secundele alea mai intens printr-un soi de exercitiu de traire. Si nu-mi prea iesea, sau nu ma multumeam cu profunzimea constientizarii libertatii la care reuseam sa ajung.

Anyway, ce incerc eu sa spun acum este ca Olguta si Soozie vor avea o saptamana si ceva de repaos de la activitatile literaturicesti. Vor reveni luni, 5 mai, cu texte proaspete, numai bune de facut harcea-parcea de dumneavoastra, stimati cititori.

Intre timp, alergati pe campii, ca primavara e in toi. Savurati-va mancarea, uitati-va la filme vechi pe care le-ati vazut cand erati mici si aproape ca le-ati uitat, recititi scrisori, cantati peste pozitivul unei casete prafuite dintr-un colt de biblioteca. Scrieti cateva randuri frumoase si cititi o carte pe care ati tot amanat-o de cateva luni. Ta-ta.

Cuvintele pentru voi: Enjoy, spring, God, bless.

4 comentarii:

Anonim spunea...

OMFG, LOL, kewl.

Anonim spunea...

bine ca de data asta ne dati de veste ca sevrajul nu va fi 4ever, you tambourine women X)

Anonim spunea...

hello???
e 05.05, luni, etc.
where the heck are you? :)
me goddamn addict gonna kick some butt 2day

Anonim spunea...

hi :D

am avut cursul festiv, Olguta si cu mine. flori, mame, plansete, fotografii, togi aruncate-n aer. acum mergem cu colegii sa bem iresponsabil, si scriem cand ne intoarcem. postul de azi va fi sus in noaptea asta, pe onoarea mea de absolventa.

multumim pentru entuziasm, esti foarte misto.