duminică, 23 martie 2008

Despre ce este vorba in propozitie.

Olguta si Soozie sunt(em) colege de camera. De camin. Gatim legume fierte pe aceeasi plita si mancam dulciuri din Italia. Citim si ne lamentam. Slabim si ne ingrasam. Radem una de alta si fiecare de ea insasi. Iubim tot felul de lucruri, tot felul de creaturi, tot felul de amintiri, tot felul de nume si tot felul de oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata. Iubim Tudwhore.

Tudwhore vine de la Tudor si de la Whore. 'Tudor', ca nume, nu ca om, pentru ca nu cunoastem pe nimeni cu acest identificator, e unul din putinele lucruri pe care le iubim amandoua cu acelasi pathos. Whore, ca sa fie mai cu skepsis. Doar suntem femei.

Vom scrie in fiecare zi cate-o literatura, in miniatura. Ne vom oferi cu malitie iubitoare si curioasa cate patru cuvinte una alteia, in fiecare seara. Pana dimineata, un text atoatepatrucuprinzator va izvori din tastaturi. Fix pe blog. Iar voi veti putea urmari in direct nasterea unui val rece si proaspat de scriitura din izvorul nervos de Romanie tanara, nenascuta inca. Il veti sorbi ca dupa o insetare lunga cat o seceta. Va va racori buzele, limba, trupul intreg si tot sufletul.

Bine?

7 comentarii:

Anonim spunea...

:)

Anonim spunea...

si pot si eu sa scriu? in comentariu? sa va fac concurenta?

Anonim spunea...

desigur!

Anonim spunea...

Bine? bine...

Cougar spunea...

drăguţ.
mai vin.



chiar mişto.

Olguta & Soozie spunea...

esti dragut.
mai vino.



chiar misto.

Unknown spunea...

Doua manutze pt bastinasa mea olgutza
foarte interesant blogu

keep it up :)