duminică, 23 martie 2008

22 martie, inceputul

Cuvintele pentru Olguta: melc, saliva, monoclu, camasa de noapte. Ora 22:56.

Olguta a scris:

In noaptea asta camasa de noapte nu va mai speria copiii vecinei de la patru. In noaptea asta saliva mea va tasni din molar, de sub plomba de sapte sute de mii. In noaptea asta, pana la ora 2:33 de minute, ma voi gandi la treispe metode de a-ti ciocani in geam fara sa strang pumnul. In noaptea asta o sa port monoclu sa vad cum particulele de praf se asaza peste cerceii pe care i-am purtat cand am dat capul pe spate ca sa ma saruti. In noaptea asta am patru cuvinte sa imi fac o salata. In noaptea asta o sa imi fac un evantai din jaluzele. In noaptea asta o sa ma uit la pozele din copilarie. In noaptea asta melcii o sa asculte Erikah Badu. In noaptea asta o sa imi amintesc ce chiloti purtam cand te-am cunoscut. In noaptea asta o sa invat sa joc ping pong de una singura. In noaptea asta o sa inteleg de ce nu am sanii mai mari. In noaptea asta o sa ma intreb daca Nichita Stanescu ar fi mers in Taine. In noaptea asta o sa reinvat sarutul cu palma. In noaptea asta o sa aflu pana cand e noapte.



Cuvintele pentru Soozie: chibrituri, spaniola, cyclam, ghemotoc. 22:59.


Soozie a scris:


Am draci. Se zbenguie prin gandurile mele cu chibrituri in mana, ilumiandu-mi cate o idee de razbunare ce doarme de nici nu stiam ca-i acolo. Dracii mei sunt draci de orgoliu, de idei inalte. Dracii mei sunt cyclam in cerul gurii si au priviri cu skepsis. Dracii mei s-au nascut incet-incet in noptile de lectura. Tunelul lui Sabato, in spaniola. Urechile ciulite la Led Zeppelin cantat pe invers. Filmele lui Lynch in care tineam cu criminalul.

Aveam o ura mica. Eram om bun. Dar fiecare pagina mi-a hranit-o. Suvoaie de ura curgeau din acorduri si intrau in suflet. Ma iradia din ecrane. Si s-au nascut dracii cancerigeni, fii ai contemporaneitatii. La inceput, cate-un ghemotoc ce se hranea cu clisee campenesti 'barbatii-s porci'. Dracii s-au ingrasat. Dracii au burti, randuri de cefe si putere de bivoli. A fost treaba lecturilor feministe pe fond de deceptie adolescentina 'nu ma iubeste vrea doar sa ma f*ta'. Treaba 'aia rai is mai destepti'. Treaba 'ce patetic e sa fii bun'. Treaba 'eu vreau sa stau deasupra'. Treaba lui Bogdan, care m-a avut de la 'brunetele il au pe dracu-n ele'.

Black magic la mine-n pat.
Am pus cultura si au iesit succubusi din iad.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Partenerul perfect pentru amandoua: FOREST GUMP! E sincer, iubitor, nu prea vrea sex si stie sa joace ping-pong...SINGUR

Anonim spunea...

:))n-ai cumva id-ul lui?

Anonim spunea...

Exista zile ca azi. Zile in care vrei sa iei o bata si sa distrugi mobila. Si capete. Da, multe capete. Capul anonimului care s-a simtit barbat, azi. Sau femeie, whatever. Si s-a luat de Olguta cu o rautate atat de gratuita si cu niste remarci atat de copiate din 'la bloc' incat mi-e si sila de Internet, care permite manelistico-fantasticilor sa imi citeasca mie blogul.

ANONIMULE, 'CANNIBAL CORPSE' SE SCRIE CU DOI 'N'.

Serios, accesul la Internet ar trebui sa fie rezervat celor care NU mananca seminte in spatele blocului, celor care NU fluiera dupa trecatori si NU stau pe #roacheri si #manele in acelasi timp. Zile ca azi, in care vreau sa scot ochii celor care nu vad frumusete, oricata li s-ar arata.

ANONIMULE, 'FATO' N-ARE NEVOIE DE APOSTROF LA SFARSIT, CA NU-I LISPESTE NICIO LITERA. IN SCHIMB, CUVANTUL 'DON'T', ARE. CA-I LIPSESTE.

Anonimul asta mai are greseli prin comentariu, dar mi-e lehamite sa buchisesc ineptii izvorate din complexele, gelozia si neputinta sa. E gresit sa ma iau de el? Poate, dar merita. Pentru ca a stricat un moment frumos. Pentru ca s-a pisat in zapada imaculata din fata geamului meu, pentru ca mi-a poluat cu noxe de tractor aerul curat din gradina.

ANONIMULE, ESTI IN NOAPTE. PENTRU TOTDEAUNA.

Anonim spunea...

si.. in noaptea aia, pana la ora 00:33 trebuia sa te gandesti.. si.. daca o sa-mi bati cu pumnul in geam.. o sa tresar si s-ar putea sa-mi cada salata peste evantaiul.. cu care ti-am facut vant la cerceii,de aratau ca niste pene in vant.. iar chilotii tai sper ca se potriveau cu carourile de pe ai mei .. si multi melci am mai invatat sa joace ping pong in taina .. iar nichita stanescu ar fi putut fi o femeie.. si noaptea ar fi fost mai scurta..