vineri, 25 aprilie 2008

19-21 aprilie, Aladin si falusul fermecat/Dupa schimbare


Cuvintele pentru Olguta: berbec, credul, farama, spirt, sirop, ovatii, stres, Islam, nedreptate, hiat, regionalism, batic. Ora 10:24



Olguta a scris:



Paseam şi ma gandeam la o farama din James Brown: Stay on the scene, like a sex machine/ The way I like it is, is the way it is/ I got mine, dig it, he got his… Eu il am pe al meu, el o are pe a lui. Bun. Mergeam sa il vad pe Aladin. Prietenele imi vorbiseră de el, cu chicotitul zbenguindu-se in coltul gurii. Aladin este un personaj din noua generatie. E adulat cu ovatii. E indraznet si nonconformist. Iubeste moda si detaliul. Un hedonist care infrange plictisul si rutina cu baterii, lubrifianti sau afrodisiace. Aladin este un sex-shop. Magazinul cu sex. Buticul de orgasme. 300 de grame de felatie, va rog. Feliata?

Felinarul rosu devine aici o caseta luminoasa inscriptionata, pironita in zid pe un suport metalic. Rosii sunt doar geamurile. Substitut urbanistic al valurilor de Sheherezada, care se acopera nu ca sa ascunda, ci ca sa incite.

Ovreicele, grecoaicele, nemtoaicele, tigancile lui Eliade sunt, dincolo de pragul magazinului, decupaje de plastic ale anatomiilor umane si artificii ingenioase pentru libido.

Dildourile si vibratoarele stau tantos in carcasa lor transparenta ca penisurile erecte in formol. Bilele vaginale si anale sunt ca un sirag de margele pe tablia raftului. Versiunea plastifiata a unor excremente sta invelita in celofan, rasucita precum coarnele unui berbec, pe verticala. Pe raftul de deasupra, in poza de pe cutie, un barbat cu abdomenul lucrat e imbracat cu chiloti comestibili- eadible unddies. Penisuri gonflabile. Penisuri care ejaculeaza apa sau o substanta de densitatea siropului. Penisuri cu vene de cauciuc. Penisuri din cyberskin, material care imita credul textura epidermei si falusuri stilizate. Toate isi vand formele pe raft ca femeile dincolo de geam in casele de prostitutie din Amsterdam. Te scapa de stres, se intretin cu spirt. Nimic mai simplu. Vagine artificiale, virgine sau de buzunar si vagine care vibrează sau se malează in contact cu caldura zac intr-o vlaguire roz. Femei obeze gonflabile, asiatice mignione sau negrese voluptoase de plastic. Femei smulse din Islam, cu rictus de roaba si gura cracanata rotund, iti asteapta penisul si buzele tale despartite in hiat: aaaa! ooo! Barbati de cauciuc pe care ii umpli printr-o supapa si care stiu mereu unde si cand sa puna mana, pentru ca peste mana lor calauzeste a ta. Lubrifianti pentru sex anal, lubrifianti comestibili cu gust de banane, afrodisiace pentru el, pentru ea si pentru amandoi, ulei de masaj si carti de instructiuni pentru masaj, unguente pentru intarzierea ejacularii si manualul “Perfect Sex” promit satisfactia. O vaca baltata deja gonflata zambeste extatic de pe mocheta.

Gavrilestii care au pierdut tramvaiul unei vieti sexuale armonioase sau suficienta unui om in carne si oase sunt intampinati de un barbat la 30 de ani, cu frunte lata si zambet amabil. Sa imi spuneti daca va pot ajuta cu ceva, le zice cu rabdare paterna tuturor celor care trec pragul magazinului. Afirma cu afectare: Oamenii care vin aici isi lasa problemele afara. Si in magazin recunosc ceea ce sunt ei de fapt si ceea ce vor. Dacă vor un bici sau un vibrator anal. Numai o babuta zilele trecute a intrat, s-a invartit de cateva ori in cerc in magazin si apoi m-a întrebat dacă avem cofeina. I-am spus ca nu, doar afrodisiace. Si a plecat. Imi inchipui babuta, sub baticul cernit, frematand cu buze incurcate: a-for-di-cia-ce, a-fo-li-sia-ce…

Vanzatorul apuca, pretios, un vibrator de pe raft si mi-l arata. Are un mod pedant de a folosi termenul “partener” in loc de “iubit” sau “sot” cand vorbeste despre imbunatatirea vietii de cuplu datorita acestui instrument. Nu tradeaza niciun regionalism, nu schiteaza niciun hohot de ras. Sta cu demnitate supla in fata mea, eu care privesc mai des in coltul tavanului, decat catre madularul de cauciuc. Un grup de baieti de langa mine sunt interesati de acelasi vibrator. Unul dintre ei, duhneste a tigari. Tuciuriu si cu ochi bulbucati, i se adreseaza vanzatorului, punctand spre mine si hlizind: Il vreau pentru amanta mea. E intrerupt de prietenul lui care aduce de pe un raft din spate un dvd: Asta e porno romanesc? Nu, e manual de masturbare pentru femei. Scrie mare pe coperta, vine raspunsul. Barbatul duce dezamagit dvd-ul la loc si se aduna cu prietenii lui in jurul unei Kama Sutre. Hahaie ceva timp si pleaca.

Unele produse din sex-shop au umor si delicatete poetica. Pe cutia unui vibrator găsesti versurile: „Ce-are baba, n-are mosu’?/Vibrator de jelly rosu!” In coltul din dreapta al ambalajului, un vagin artificial se autointituleaza “tunnel of love”. Un ham din piele care faciliteaza obtinerea a peste 100 de pozitii sexuale e denumit “love swing”. Pe masa, pe scaun, pe masina de spalat e mai dificil. Tre’ să tii picioarele incordate, amortesti, e mai greu. Dar cu asta nu ai probleme. Asigura suport pentru cap, fund si picioare. Il prinzi de pragul de sus de la usa si te iubesti in voie, imi spune vanzatorul.

Magazinul are rezolvare si pentru situatiile de urgenta: Daca vine cineva in miezul noptii si are nevoie urgenta de ceva, avem paznic aici. El il suna pe patron, vine patronul si rezolva problema. Insusi patronul?, intreb in sinea mea, chicotind.

E deschis inclusiv duminica si are pagina web. Pagina de start a site-ului te provoaca la un exercitiu de candoare si sinceritate. In stanga, un click pe afirmatia “Am peste 18 ani” te duce direct pe site. Un click pe afirmatia din dreapta, “Am sub 18 ani”, te scoate automat din pagina. Dacă esti minor si onest, “posibilitatea de a cumpara articole si accesorii specifice sexshop-urilor, care au ca scop imbunatatirea, armonizarea si diversificarea relatiilor sexuale intre parteneri“ oferita literal de site, nu iti este accesibila. Dar tu da click pe prima si te scuturi de o nedreptate.

Cand am deschis usa magazinului sa ies, trei pusti, cu ghiozdanele in spate, au luat-o la fuga, razand si imbrancindu-se.

Mergeam spre casa si mi-am amintit un banc. Cica stateau de vorba doua penisuri intr-un bar. Si la un moment dat, intra un vibrator. La care unul din penisuri i se adreseaza celuilalt: Ba, pazea, Robocop.





Cuvintele pentru Soozie: neon, felatie, sosete, bici, biserica, picnic, teme, Biblie, fulg, a napadi, papadie, nastrusnic. Ora 10:25




Soozie a scris:



Cina romantica din mere si cola la lumina neonului

Rasete prostesti si licariri in priviri

Felatie cu ochii stransi, pe gresia alba

Ii tremura picioarele, sosete albe in adidasi murdari

Ea viseaza cu ochii stransi si saliva curgandu-i pe barbie

La bice, AK47-uri, kalashnicoave si sabii mari

Mergea la biserica si nici nu se gandea la cuvantul ‘dracu’

Citea seara din Biblie si versetele din care nu intelegea nimic

Ii imbalsamau sufletul

Isi facea temele, le zicea ‘lectii’ pe atunci

Si distractia era o duminica dimineata pe deal, un picnic cu soare

Niciun fulg de pacat nu-i umbrise fruntea inalta

Si visele-i erau pline de papadii, pisoi, leagane si curcubee

Odata cu literele si notele vrajitoresti, pacatul i-a napadit in fire

Pentru ca ele sunt aurii si mov si danseaza intr-o baie de frumusete

Sunt carti pe care-i place sa le pipaie si discuri in care se oglindeste vanitos

Nastrusniciile au mers cu cate-un pas tot mai departe

Si se numesc pacate de moarte, acum

Cand felationeaza cu un aproximativ care palpita in cuvinte de patru litere

Pe gresia alba si infecta pe care se plimba un gandac

Si straluceste un ochi de flegma proaspata.




7 comentarii:

Anonim spunea...

imi place stilul. cu toate ca nu aveti absolut nimic de spus o faceti bine de tot, dar din pacate o cam lalaiti si e patetic.

Anonim spunea...

Scurt: Soozie? Tip: Felationarea si cele 4 litere ce-o mandresc au un loc mult prea departe de un ochi de flegma, haha.. darmite proaspata.

Anyway, ce easy este sa ne x-punem ideile anonime, nu-i asa anonimule? = equals = a guy without balls, vorbeste un alt anonim, insa cu ceva ganduri mai zambarete...

Haha, bye gagicilor.

Anonim spunea...

Soozie darling, te rog da rapid delete in baza de date dintre urechi la expresiile "licariri in priviri", "a imbalsama sufletul" si "fulg de pacat". Multumesc.

Anonim spunea...

anonim 1: Rasu' plansu' pentru cel mai schizofrenic comentariu de pana acum. Multumim, cred.

o ora rotunda, un tip dezbracat: hmpf?

anonim 2: Anonim darling, te rog da rapid delete la baza de date dintre urechi. Multumesc.

Anonim spunea...

Anonim, darling? M-am razgandit. You might have a point there, dar nu era necesar sa ti-l exprimi pe tonul asta cibernetico-samanatorist. Si 'licariri in priviri' is not that bad, sa fim intelesi. :p

Anonim spunea...

Soozie darling,

Iti inteleg si respect orgoliul creator :D Ma multumesc si cu o simpla reconsiderare a prezentzei expresiilor respective in baza de date. Sustzin in continuare ca "licariri in priviri" suna mult prea lemnos pentru un text asa zglobiu. Nu pot sa ma hotarasc daca suna fals fiindca imi aminteste de ceva desene animate chinezesti, de o secventa idilic-nerealista de dragoste din "Pasiune mistuitoare 3" (in care el si ea isi fac declaratii in ploaie - cine dracu sta sa vorbeasca atata in ploaie?), sau pur si simplu de un optimist penibil ca Alecsandri. Ce tot incerc sa spun e ca esti mult mai simpatica cand scrii asa cum vorbesti, decat cand incerci sa fii poetica. Imi cer scuze anticipat daca si asta suna ca o directiva de la centru, sau daca e sincer pana la limita lipsei de politete.

Cu drag,
John Self

Anonim spunea...

Ahahah, da, desene japoneze, cu ochii aia mari de zici ca-s ferestre, si cand incep sa le licareasca lacrimile, adica sa apara valurile alea albe peste albastrul ala celest din ochi, se numeste 'licariri in priviri'. Da. Unde dai si unde crapa.

You're nice.